Woning ontruiming

Boedelhuis Leiden neemt de zorg voor uw woning ontruiming uit handen en biedt een vertrouwde, helpende hand bij praktische afwikkeling bij overlijden of verhuizing naar een zorgcentrum.

Over woning ontruiming

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. De nabestaanden worden niet alleen in beslag genomen door emoties waarmee het overlijden gepaard gaat. Maar ook door het afwikkelen van allerlei administratieve zaken .

Een zelfde sitiuatie kan onstaan wanneer iemand verhuist naar een zorgcentrum. Boedelhuis Leiden kan dan een uitkomst voor u zijn.

Wanneer wij van u de opdracht voor ontruiming en de sleutel krijgen nemen wij al het werk uit handen. De woning kan in overleg bezemschoon opgeleverd worden altijd een scherpe prijs en een vrijblijvende offerte.

Kosten woning ontruiming

De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van het type woning, en of de vloerbedekking moet worden verwijdert en hoeveelheid grofvuil die er uit de woning komt. Het kan zijn dat de goederen in de woning goed bruikbaar zijn dat dan de woning zelfs kosteloos kan worden ontruimt.

Het boedelhuis is het goedkoopst omdat wij veel goederen in onze eigen winkel weer doorverkopen dit in tegenstelling tot andere huisontruimers.

En ook belangrijk is dat de meeste goederen weer worden hergebruikt en niet zomaar klakkeloos worden wegegooid, door lange ervaring weten wij de bruikbare en niet bruikbare goederen te scheiden.